O NAMA2019-01-12T22:56:25+00:00

Obilje doo je privatna firma u vlasništvu Jadranke Kraljić-Pavletić.

Preko Obilja doo  ostvaruje se poslovna suradnja ili partnerstvo sa kompanijom Forever Living Products.

Obilje doo  se bavi posredovanjem u trgovini , a registriran je pri Trgovačkom sudu u Rijeci 15.03. 2010 godine .

Jadranka je postala poslovni partner Forever Living Productsa 03.09.1999 godine kada je potpisala Pristupnicu i Ugovor o dijelu .

Prvenstveni razlog pristupa Forever Living Products bilo je korištenje proizvoda  u cilju  riješenja  zdravstvenog problema.

Proizvodi su se pokazali izvanredni  i pobudili su  prirodnu želju za prenošenjem dobrih iskustava  . Jadranka je donijela odluku da će proizvode preporučiti svakome  . Tvrtka joj je isplaćivala  zarađenu proviziju . Postala je graditelj mreže u Foreverovom MLM-u .

Počevši sustavno educirati prvenstveno sebe,  korisnike i sve brojnije suradnike, uspjeh je postao neizbježan. Voli edukacije i voli educirati .

Dosegla je poziciju Managera i  već 2000-te godine ušla je u sustav PDV-a kao fizičko lice registrirano u Registru poreznih obveznika.

Samim time je postalo nužno poslovnu suradnju sa Foreverom postaviti na višu razinu .

Osnovala je obrt „Carpe Diem“ preko kojega je u daljnjim godinama postigla izvanredne rezultate , svrstavši se sa kompletnim timom u Top managere regije , postigavši poziciju Senior managera uz respektabilne prihode , a opet u osobnom zadovoljstvu da sama sebe razvija osjećajući se pritom društveno korisna .

Vrlo brzo počinje uživati Foreverove poticajne programe , prvenstveno“ kupnju automobila“ . Tako danas sa zadovoljstvom može reći da uživa  treći ciklus od po 36 mjeseci  „Auto programa / Forever 2Drive“ .

Širenje mreže zadovoljnih kupaca  i  uspješnih suradnika dovelo je do toga da se pokazalo korisno i nužno osnovati poduzeće.

Tako je nastalo  Obilje doo .

2010 godine  uključio se i suprug Nenad , ostavivši pritom svoj dotadašnji posao . I opet zbog zdravstvenih razloga . Danas kaže da je  promjena koju je učinio bila njegova najbolja odluka.

Stil života im se značajno izmjenio .

Zahvaljujući Foreverovim osvojenim poticajnim programima , Jadranka i Nenad bili su u prilici boraviti  besplatno , uz plaćene troškove prijevoza i boravka na Global Rally-ima širom svijeta :

Budimpešta – Beč – Hawaii – London – Singapore – Johannesburg  – Safari u Južnoj Africi – Dubai …. , a kao Eagle manageri i Senior Eagle manageri bili su  u Americi na Lake Tahoe  ,Arizona ,  Dallas , Cancun …

U Južnoj Africi su primili ček –  Chairman bonus kao najviši oblik Poticajnih programa kojim  Forever već 39 godina nagrađuje najuspješnije suradnike .

U Top su managerima Hrvatske , sve godine u samom vrhu uspješnosti.

2016-te godine  , Jadranka i Nenad su postali  Soaring manageri sa pet managerskih struktura u prvoj liniji svoga tima  .

Ime Obilje na najbolji način karakterizira i ocrtava sve ono što svakome od Vas Forever Living Products nudi uz Jadrankinu i Nenadovu podršku  .

Na Vama je da uzmete  isto to,  i još više …. Želite li i Vi biti vlasnik svoje slobode?

Jadrankin i Nenadov cilj je da što više dobrih ljudi upozna ovu poslovnu mogućnost.

Stoje Vam na raspolaganju i podijeliti će svoja iskustva sa Vama.

Dobro došli u obilje !

Jadranka i Nenad